Згорів автосалон, знищено 30 машин, але не Tesla – під час російського обстрілу спалахнули резервуари з паливом (ФОТО, ВІДЕО)

Автор: Оксана Тупальська
14:56 02.01

Під час масованого ракетного обстрілу кияни почали показувати відео у соцмережах та повідомляти, що в Подільському районі палає салон Tesla. Згодом виявилось, що вогнем було знищено 30 автівок, проте горів автосалон іншої фірми.

Представник автосалону повідомив, що за адресою, до якої відбулось влучання, дійсно раніше знаходився салон TeslaONE, але майже півроку тому він зʼїхав, і зараз там знаходився інший автосалон, не Tesla, уточнила журналістка Вікторія Горбік.

Під час влучання палав резервуар з паливом. 

Згодом з’явилось відео Радіо Свобода, де видно на кадрах наслідки влучання в автосалон в районі Оболоні в  Києві, проте поки важко ідентифікувати, чи це той самий, чи ще один постраждав від вогню. Бо на фото і відео фасад виглядає по-різному. 

Ці святлини оприлюднив ТГ-канал Київ24 – на тій же локації, що і знято відео. 

Нині багато фургонів CITROЁN використовуються у якості автомобілів швидкої медичної допомоги, для перевезення ремонтних бригад енергетиків та комунальних працівників.

Як салон виглядав раніше:

Раніше також у мережі поширювалась інформація, що через те, що у салоні, де сталася пожежа, знаходяться електромобілі, загасити їх буде набагато важче. Однак наразі невідомо, чи саме електромобілі горіли. 

Як відомо, 2 січня Росія запустила у бік Києва безпілотники та ракети. У місті працювала протиповітряна оборона. Внаслідок ворожої атаки у кількох районах столиці сталися руйнування та пожежі. Зокрема, у Подільському районі – займання в декількох місцях. У Святошинському – постраждала будівля соціальної інфраструктури. У Печерському – влучання в дах багатоповерхівки. В Оболонському – загорілось складське приміщення. У Деснянському сталося загоряння будівлі супермаркету.

Також постраждала багатоповерхівка у Солом’янському районі. Відомо про десятки постраждалих.

У зв’язку з масованою ракетною атакою у Києві частково перекритий рух та не працює громадський транспорт.

Останні новини