Захотів солодкого життя: п’яний парубок викрав лімузин та заїхав у огорожу

16:33 16.10.2020

21-річний мешканець Київщини, хильнувши чарку, захотів чи то пригод, чи то солодкого життя. Побачивши на вулиці авто з ключами, викрав його та втрапив у ДТП. За незаконне заволодіння транспортним засобом, керуванням авто напідпитку та скоєння ДТП йому загрожує кримінальна та адміністративна відповідальність.

Як повідомляє поліція Київщини, про викрадення Lincoln Town Car поблизу торгівельного центру у Рокитному повідомив власник автівки. В цей же час надійшло повідомлення й про дорожньо-транспортну пригоду на одній із вулиць селища Рокитне.

На місце події прибули наряд реагування патрульної поліції та слідчо-оперативна група місцевого відділення поліції.

Як з’ясувалось, власник автомобіля залишив ключі від замка запалювання в салоні авто, а дверцята не закрив. Такою необачністю і скористався 21-річний місцевий житель, що перебував напідпитку. Він викрав автомобіль та поїхав на ньому у власних справах. По дорозі не впорався з керуванням та зіткнувся з парканом.

За незаконне заволодіння транспортним засобом, керуванням авто напідпитку та скоєння ДТП йому загрожує кримінальна та адміністративна відповідальність.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 289 (незаконне заволодіння транспортним засобом) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді штрафу від однієї тисячі до однієї тисячі двохсот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або обмеження волі на строк від трьох до п’яти років, або позбавлення волі на той самий строк.

Читайте також: Бориспільські патрульні зупинили п’яного всмерть водія мопеду. Драгер показав понад 5 проміле

Нагадаємо, днями київська прокурорка збила дитину  у Борисполі.

Останні новини