Юрченко, Тищенко, Дубінський….Кожен п’ятий «слуга народу» – фігурант гучного скандалу

Автор: Любава Лисичкіна
21:21 12.08.2021

Фігурантом гучного скандалу став кожен п'ятий депутат партії "Слуга народу" – всього 53 народних депутатів.

Статистику зібрав та оприлюднив  Комітет виборців України.

Серед основних причин скандалів: проросійські заяви депутатів “слуги”, неетична поведінка, зокрема, й під час планерних засідань ВР, а також звинувачення в корупції.

“Це безпрецедентна кількість публічних скандалів як для однієї фракції. Попри обіцянки Зеленського прощатися зі скандальними депутатами, більшість з них досі є членами фракції. Деякі політики спромоглися потрапити відразу в декілька гучних скандалів за два роки роботи в парламенті”, – заявив голова КВУ Олексій Кошель.

Серед лідерів за кількістю публічних скандалів – Микола Тищенко, Олександр Дубінський, Євген Шевченко, Максим Бужанський, Давид Арахамія.

Так, голова фракцію у Парламенті Давид Арахамія неодноразово відзначався одіозними заявами та коментарями – щодо ядерної зброї, розмови президента Володимира Зеленського із президентом США Джо Байденом на підвищених тонах, можливості надання води в Криму, нагадуютьу КВУ.

Олександр Корнієнко разом із Арахамією потрапив у сексистський скандал через висловлювання про колегу з партії.

Микола Тищенко потрапив відразу в декілька публічних скандалів. Зокрема, щодо роботи його ресторану “Велюр” під час локдауну, порушення карантинних норм на дні народженні дружини, одіозною поведінкою під час виборів народного депутата на Івано-Франківщині, наголошують у КВУ.

Євген Шевченко здійснив публічний візит до білоруського диктатора Александра Лукашенка.

Єлизавета Богуцька назвала українського соціолога Євгена Головаху “дєдушкою” і “якимось Євгеном Івановичем з позаминулого століття”, коронавірус аферою, а світову паніку через хворобу – “коронабесієм”.

Євген Брагар запропонував одній з глядачок телеканалу продати собаку, щоб заплатити за комуналку.  

А нардепа Олександра Юрченка взагалі  звинуватили в спробі отримання хабаря за внесення пропозицій до законопроекту.

 

Останні новини