Як карантин вихідного дня вплине на роботу “Укрпошти”

14:18 13.11.2020

В умовах карантину вихідного дня національний поштовий оператор "Укрпошта" разом із супермаркетами, аптеками, АЗС та транспортом буде працювати без змін, з дотриманням всіх необхідних вимог безпеки.

Про це повідомив Міністр інфраструктури Владислав Криклій.

За його словами, графік роботи відділень також залишиться незмінним.

Криклій також нагадав, що для зменшення черг у відділеннях в умовах пандемії компанія вже запровадила роботу на вихідних 250 найбільш завантажених поштових відділень (їхні адреси дивіться за посиланням).

У свою чергу гендиректор “Укрпошти” Ігор Смілянський підкреслив, що  національний поштовий оператор працюватиме, щоб всі, хто закривається на вихідні, змогли зберегти свій бізнес, працювати онлайн і зручно та швидко надсилати свої відправлення клієнтам.

“А ті, хто, наприклад, не встигне доїхати до торговельного центру у будні, зможе безпечно придбати необхідні товари в інтернеті з доставкою “Укрпоштою”, – додав він.

Читайте також: Марка «Слава Україні!» стала найкращою на міжнародному конкурсі

Нагадаємо, “Укрпошта” запустила у села Київщини поштові відділення на колесах і чартерні рейси з посилками до США. Кажуть, доставка тепер буде без збоїв і затримок. 

Як повідомлялось, Кабмін до кінця місяця ввів карантин вихідного дня – що працюватиме. Також в країні тепер діє не адаптивний, а загальнонаціональний карантин. Також ми розповідали, як працюватиме транспорт на період загальнодержавного карантину

Останні новини