Вони щось знають? “Кварталівці” анонсували перший концерт “після карантину”

19:17 30.11.2020

Поки вся країна, затамувавши подих, гадає, буде локдаун чи ні, слідкуючи за новинними стрічками, схоже, є провидці, які знають трохи більше, ніж ми. Наприклад, "Вечірній квартал" уже щосили рекламує перший "післякарантинний" концерт, який відбудеться 24 січня 2021 року.

Відповідна реклама з’явилась на сайтах з продажу квитків.

У ній глядачів закликають брати близьких та друзів та приходити на “перший концерт “Вечірнього кварталу” після карантину”.

Ну і для повноти картини слід зазначити, що на  22 грудня “Квартал” запланував новорічний концерт – то от чому влада зволікає з введенням жорстких обмежень, про які вже говорять кілька тижнів. Що – до 22 грудня ніякого локдауну?

Нагадаємо, репер Потап опинився у центрі скандалу через спільний дует з російською виконавицею Ольгою Бузовою, що є палкою прихильницею політики Владіміра Путіна і відкрито підтримала анексію Криму. На хвилю обурення, що прокотилась мережами через таку співпрацю, він відповів своєрідно: мовляв, він може вести країну вперед,  його колаборація з Бузовою – єдине, що може може вивести українську музику у світові чарти, а тих, хто цього не розуміє, виконавець називає довбодятлами, які здатні тільки на те, щоб обсмоктувати його руки.

Останні новини