Володимир Кличко розповів про виховання 6-річної доньки

23:20 14.01.2021

Легендарний український боксер, один з найбільш домінуючих чемпіонів в історії суперважкої ваги, член Міжнародної зали боксерської слави Володимир Кличко поділився деякими секретами виховання своєї дочки.

Як пише Klitschko Brothers, Володимир Кличко провів кілька місяців під час карантину з дочкою Кайєю-Євдокією від американської акторки Гайден Панеттьєрі.  

За словами Володимира, час, проведений з дочкою під час карантину – безцінний.

«Це був фантастичний час. Кая також любить виклики. А деякі речі вона робить краще, ніж я. Наприклад, кататися на конях. Я не батько – робота. Дуже велика опіка і турбота шкодять здоровому розвитку”, – зазначив Володимир.

Володимир Кличко  додав, що допомагає дитині розвиватися духовно. В першу чергу, він вчить Кайю не прив’язуватися до матеріальних цінностей

“Пояснюю їй, що ми – невелика частина загальної картини, тому можемо і зобов’язані взяти відповідальність на себе”, — розповів боксер.

twitter.com/haydenpanettier

Відомо, що Володимир Кличко та Гайден Панеттьєрі були разом впродовж семи років. 2014-го акторка народила коханому дочку, а 2018 вони розійшлися і скасували заручини. Дівчинка живе з батьком.  

До слова, американський підприємець українського походження, співзасновник і головний інженер PayPal Макс Левчин поповнив ряди доларових мільярдерів.

    Останні новини