Важливі поправки від «ЄС» до Програми економічного і соціального розвитку-2021 проігнорували – Ємець

15:10 24.12.2020

Поправки, які фракція «Європейської Солідарності», внесла до Програми економічного і соціального розвитку Києва, стосуються нагальних питань. Натомість в розданому проекті вони проігноровані.

Про це заявив Леонід Ємець під час розгляду Програми економічного і соціального розвитку Києва на засіданні Київської міської ради.

За його словами, «ЄС» дала абсолютно слушні поправки до програми, про які просили кияни, але ці пропозиції не були враховані.

Натомість ми там бачимо дуже дивні пропозиції, які перекликаються із публікаціями в ЗМІ, пов’язаними з корупційними ризиками. Я хочу, щоб я помилявся. Сподіваюсь, що наші і інших колег правки знайдуть втілення в проєкті і ми скажемо, що всі наші підозри були марними і ми будемо рухатись вперед до комфортного життя нашої столиці», – сказав депутат.

Нагадаємо, голова постійної комісії Київради з питань охорони здоров’я та соціальної політики Марина Порошенко повідомила, що програма соцекономрозвитку Києва на 2021 рік не відповідає вимогам часу.

Як повідомлялось, сьогодні Київрада розглядає бюджет-2021 – основні цифри. Фракція «ЄС» пропонує збільшити фінансування медгалузі у бюджеті-2021 на 450 млн грн.

Останні новини