В парку Шевченка відкрили фотозону проти насильства (ФОТО)

19:26 25.11.2020

В столичному парку Шевченка відкрили фотозону, де кожен зможе зробити фото для соцмереж на підтримку Всесвітнього дня протидії насильству. За її допомогою також можна перерахувати кошти на благодійну допомогу жертвам насильства.

Фотозона відкрита під гаслом “Жінки вимагають безпеки” в рамках акції “16 днів проти насильства”, яка триватиме до 10 грудня. Кожен  якщо  є  бажання зможе зробити фото та опублікувати в соцмережах з хештегом #жінкивимагаютьбезпеки, пишуть Букви

Крім того, можна перерахувати кошти на благодійну допомогу, використавши цифровий код на фотозоні. Гроші спрямують на формування пакетів допомоги для нужденних жінок: це, зокрема, засоби гігієни, продукти, медикаменти, які можна буде отримати у спеціальних притулках. 

Акцію організувала “Українська фундація громадського здоров’я” – благодійна організація, заснована у 2008 році організацією “Право на здоров’я” (HealthRight International). На сайті HealthRight International зазначено, що вона “працює у сфері охорони громадського здоров’я та захисту прав людини”. Реалізація проєктів організації здійснюється за підтримки грантодавців, серед яких: Фонд Елтона Джона, Фонд ООН в галузі народонаселення, Дитячий фонд ООН (ЮНІСЕФ), Єврокомісія, USAID в Україні та інші.

Нагадаємо, сьогодні, 25 листопада, у сквері імені Котляревського, що на вул. Іллєнка, 20, відбувся льодовий перформанс «Знищимо насильство». У рамках перфомансу було розбито льодову скульптуру – кулак, який символізував насильство.

А на Михайлівській площі також відкрилася виставка “Річ у тім” – там показали 16 предметів, пов’язаних з домашнім насиллям.

Останні новини

WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux
WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux