У Києві розбили голову військовому

Автор: Ольга Даниленко
22:05 25.04

У Шевченківському районі столиці стався напад на військового. Йому розбили голову скляною пляшкою. Військового шпиталізували. 

Про це повідомляє кореспондент “ВК”.

Близько восьмої години вечора біля будинку 25 на проспекті Берестейському, невідомий чоловік наздогнав одягненого у камуфляжні військові штани іншого чоловіка та  вдарив його по голові скляною пляшкою. Побачивши кров, нападник втік з місця події.

Перехожі одразу почали надавати допомогу постраждалому – дали сухі серветки, аби зупинити кровотечу, та воду. Він сказав, що він військовий. 

Намагаючись зупинити кровотечу, постраждалий викликав швидку та поліцію. Коли дзвонив сказав: “Я – військовий ЗСУ. На мене стався напад…”. 

На голові постраждалого була відкрита рана розміром 5-6 сантиметрів. 

Очікуючи на швидку військовий розповів, що вони разом зі знайомим посварилися біля метро Політехнічний інститут. Сталася сутичка: “Я побіг від нього. Думаю, не треба воно мені, але він за мною побіг. Далі ви все бачили”, – розповів він.

Швидка та поліцейські приїхали дуже швидко – протягом 12 хвилин. Військового шпиталізували. Поліцейські не проводили на місці події ніяких слідчих дій. Поїхали разом зі швидкою. 

Читайте також: Військові читали свою поезію у Києві, щоб зібрати кошти на протимінні черевики

Раніше “ВК” повідомляв, що у Борисполі будують ветеранський центр, який допомагатиме військовим адаптуватись до мирного життя.

Останні новини