У Києві поліція врятувала крадія від самосуду

11:18 12.11.2020

Невдало закінчилася спроба втечі зловмисника з місця пограбування на проспекті Правди. Екіпажу поліції, який прибув на місце події, довелось рятувати крадія від гнівної реакції перехожих.

Про курйозний випадок повідомляє Патрульна поліція Києва. 

“Жінка, яка поверталась додому близько 22-ї години почула як за нею їде мотоцикл. Раптово водій вирвав у неї з рук сумку та рушив. Жінка здійняла галас. А нападник, не впоравшись з керуванням, в’їхав у припаркований автомобіль Chevrolet”, – йдеться у повідомленні.

За декілька хвилин патрульні прибули на місце події, чим врятували невдалого злодюжку від обурених подією перехожих.

Патрульні виявили у чоловіка при собі декілька мобільних телефонів та три гаманці. Ймовірно, свою “здобич” зловмисник поцупив схожим чином.

Окрім того, інспектори помітили у затриманого ознаки наркотичного сп’яніння. Від проходження експертизи мотоцикліст відмовився.

На водія склали протоколи за ч.1 ст.130 (Керування транспортним засобом у стані сп’яніння), ст.124 (Порушення ПДР, що призвело до ДТП) та постанову за ч.2 ст.126 (Керування транспортним засобом без документів) КУпАП.

Патрульні передали горе-крадія слідчо-оперативній групі Подільського району.

Нагадаємо, що минулого місяця на Київщині поліція попередила викрадення доньки блогерки. Зловмисники планували викрасти дитину з метою отримати викуп у 200 тисяч доларів США. З дівчинкою усе гаразд.

Останні новини