Ти даєш енергію рухатися вперед. Порошенко вдруге привітав дружину з днем народження

Автор: Володимир Хлєбников
16:54 01.02.2022

П'ятий президент України Петро Порошенко вдруге привітав свою дружину - депутата Київради Марину Порошенко - з днем народження. Лідер партії "Європейська Солідарність" подарував іменинниці величезний букет білих троянд.

Відео привітання оприлюднено на сторінці Порошенка у Facebook

Не втримався і вирішив між робочими зустрічами заїхати в офіс до Марини Порошенко та ще раз привітати мою кохану дружину з Днем народження. Насправді перший букет квітів і вітання від мене Марина отримала ще опівночі — у перші хвилини 1 лютого. Це — наша багаторічна традиція.

Моя люба, хочу подякувати тобі за кожен день з уже майже 38 років нашого спільного життя. Кожен цей день наповнений щастям. І це щастя даруєш мені ти. Ти — дуже мудра, дуже розумна, дуже красива, дуже жіночна. Ти даєш енергію рухатися вперед. Ти ніколи не маєш сумніву у нашій перемозі. І ти своєю любов’ю і мудрістю робиш наші дії на цьому шляху ефективнішими та сильнішими. Я тебе дуже люблю. Ти — велика молодець“, – прокоментував лідер “ЄС”.

Від щирого серця кожному українцю хочу побажати такої любові, як у нас з Мариною. Кожному побажати такої родини, як у нас з Мариною. Якщо у вас буде хоча б це — це буде означати, що ви щасливі люди. Щиро бажаю цього! А чи пощастить знайти таку, як Марина? Мені пощастило“, – додав Петро Порошенко.

Як писав “ВК”, сьогодні, 1 лютого, Марина Порошенко святкує ювілей.

Читайте також: Марина Порошенко відвідала інтернат для хлопчиків та потішила дітей подарунками

Останні новини