Син забудовника Ілля Кушнір став депутатом Київради. Що про нього ще відомо

Автор: Галина Ворона
13:55 11.03.2021

У Київський міській раді новий депутат Ілля Кушнір від фракції "УДАР". Він змінив Лесю Петрівську, яка достроково припинила свої повноваження, і приняв присягу сьогодні, 11 березня, на пленарному засіданні II сесії Київської міської ради ІХ скликання.

Про це повідомляє пресслужба Київради.

Я урочисто присягаю, що буду вірно служити громаді міста Києва та народові України. Неухильно дотримуватися Конституції України та Законів України. Сприяти втіленню їх у життя, охороняти права, свободи та законні інтереси громадян. Сумлінно виконувати свої посадові обов’язки”, – заявив Ілля Кушнір. 

Зауважимо, батько нового депутата – Ігор Кушнір, глава правління-президент Холдингової компанії “Київміськбуду”. На місцеві вибори 2020 року Ілля Кушнір йшов під номером 10 по Голосіївському окружному списку кандидатів в депутати Київради від партії “УДАР”.

Що відомо про нового депутата?

  • народився 26 січня 1994 року в м. Кременчук.
  • переїхав з родиною до Києва, провчився 2 роки у військовому ліцеї ім. Івана Богуна. У 2011 році вступив до Військового інституту Київського національного університету ім. Тараса Шевченка за спеціальністю “міжнародна інформація”, 4 роки провівши в статусі курсанта.
  • у 2016 році закінчив магістратуру в Європейському бізнес-університеті за напрямом “бізнес-адміністрування з ухилом в підприємницьку діяльність”. У тому ж році вступив до Київського національного університету будівництва і архітектури, отримавши ступінь магістра з “менеджменту організацій і адміністрування”.
  • на сьогоднішній день заочно вчиться в 2 вишах: Інституті післядипломної освіти Київського національного університету ім. Тараса Шевченка (спеціальність “фінанси, банківська справа і страхування”) та  Інституті міжнародних відносин Київського національного університету ім. Тараса Шевченка за спеціальністю “міжнародний бізнес”.
  • з 2012 року займається підприємницькою діяльністю. До 2015 року займався вендінговим бізнесом.
  • з 2016 року займається бізнесом у сфері будівництва та девелопменту
  • з 23 січня 2018 року – засновник АТ “Орландо”.

Читайте також:  Розпочалось засідання Київради (ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦІЯ) 

Нагадаємо, на пленарному засіданні 23 лютого Лесю Петрівську призначили Уповноваженим з прав людей з інвалідністю. За відповідне рішення проголосували 99 депутатів.

Останні новини