Силач Вірастюк не підніме падучий рейтинг президентської сили – депутат Київоблради

18:11 16.02.2021

Висунення “Слугами народу“ кандидатом у народні депутати відомого силача Василя Вірастюка – ще одна спроба використати популярну людину для порятунку рейтингу президентської сили, однак вдруге, після 2019 року обдурити виборців не вдасться.

Про це депутат Київської обласної ради від “ЄС“ Віталій Денисенко опублікував допис на своїй сторінці у Facebook.

На його думку, відомий спортсмен та силач навряд зможе відрізнити амністію від абдикації, не кажучи вже про доктрину невизначеності закону.

Це ще одна спроба використання популярної особи для порятунку рейтингу президентської сили. Василя поважають, як спортсмена, але навряд чи він зможе відрізнити амністію від абдикації, не кажучи вже про доктрину невизначеності закону“,

– зазначив він.

Також депутат Київради нагадав про провал КВН-щика Олега Филимонова, якого у Зеленського висунули кандидатом на мера Одеси.

Вдруге, після 2019 року виборців обдурити не вдається. Василь Вірастюк може відібрати частину підтримки у кандидатки від ЄС та кандидата Свободи, але цим точно підіграє Олександру Шевченку, кандидату від Коломойського“,

– пояснив Денисенко.

Нагадаємо, 11 лютого 2021 року “Слуги народу“ офіційно висунули Вірастюка кандидатом у народні обранці. Вірастюк на брифінгу повідомив, що пропозицію стати кандидатом у нардепи у 87-му окрузі на Івано-Франківщині отримав від президента України Зеленського.

Додамо, “ЄС“ на довиборах нардепа у 87-му окрузі на Івано-Франківщині висунули українську волонтерку, контрактницю ЗСУ, інструкторку навчального центру Десантно-штурмових військ Марусю Звіробій (Олена Самбул).

Конкурентами Звіробій та Вірастюка стануть представник партії “За майбутнє” Олександр Шевченко (ексдиректор туристичного комплексу “Буковель”); представник “Свободи” Руслан Кошулинський; колишній заступник міністра доходів і зборів та ексголова Державної служби України з безпеки на транспорті Михайло Ноняк.

Довибори у парламент на 87 окрузі призначили на неділю, 28 березня 2021 року.

Потреба в їх проведенні виникла після того, як склав повноваження нардеп від “Слуги народу” Зіновій Андрійович (після обрання на місцевих виборах міським головою Надвірної).

    Останні новини