Стало відоме ім’я російського ката, який чинить звірства на Київщині. ОНОВЛЕНО

Автор: Галина Ворона
12:49 16.03.2022

Мешканці Київщини ідентифікували особу командира окупаційної армії, який катує та грабує місцеве населення, а також ґвалтує жінок. Акаунти виродка і його дружини знайшли в соцмережах.

Фото російського вбивці Михайла Романова показав телеведучий Андрій Джеджула.

Він оприлюднив розповідь жінки, яка намагалася врятуватися від обстрілів у селі Богданівка Броварського району Київської області.

За її словами, окупанти під керівництвом Романова вдираються в будинки місцевих та грабують їх, знущаються з людей, витягують жінок з підвалів, погрожуючи розстрілом і незважаючи на маленьких дітей.

Загарбники вбили чоловіка на очах у його 4-річної доньки, його дружину, маму дівчинки, жорстоко ґвалтували. Їй вдалося втекти разом з дитиною, жінку прихистили сусіди.

У селі немає ні світла, ні води. Тих, хто намагається втекти з Богданівки – розстрілюють. За словами очевидців, повсюди на вулицях лежать тіла вбитих.

Одна з жінок знайшла виродка в мережі Вконтакте, і показала його фото. Також у соцмережі розшукали дружину Романова. Люди просять захисників України у разі, якщо вбивця та ґвалтівник потрапить їм до рук – помститися йому за невинних мирних людей.

ОНОВЛЕНО. Пізніше у соцмережі Добровольчого Українського Корпусу “Правий сектор” з’явився допис, що покидька ліквідовано.

“Ось цей московський покидьок, гвалтував українських дівчат і жінок під Києвом.
Наша армія його знищила. І так буде з кожним, хто прийшов в Україну: гвалтувати, вбивати, руйнувати…” – ідеться у дописі.

Читайте також: Гаага стає ближчою. Сенат США визнав путіна воєнним злочинцем

Нагадаємо, про злочини путінської армії в Україні слід повідомляти у чат-бот.

Останні новини