Союзники з кожним днем мають посилювати санкції проти Путіна – Порошенко

Автор: Любава Лисичкіна
23:46 03.03.2022

Якщо громадяни РФ намагаються десь сховатися за кордоном – відкликати всі візи у росіян. Вони мають вивести війська і залишити Україну в спокої.

П’ятий президент України, лідер “Європейської Солідарності” Петро Порошенко закликав союзників посилювати санкції проти  країни-агресора, поки  божевільний Путін не зрозуміє, що у нього немає іншого виходу ніж забратися з України.
“Учора були санкції SWIFT проти семи банків – сьогодні мають бути проти всіх російських банків. Сьогодні ввели заборону кредитних карток для оточення Путіна – завтра для всіх росіян. Бо це їхня відповідальність. Вони обирали Путіна, вони плескали йому, коли він йшов убивати Україну і українців, і вони мають зараз відповідати за це. Бо по-іншому вони не навчаться”, – заявив Порошенко.
Політик додав, що російська влада намагається обходити санкції через застосування криптовалют. Відтак, слід  заборонити перераховувати криптовалюти на двосторонніх угодах всіх країн світу до Росії. Не дати їм жодного шансу.
“Вони намагаються використовувати свої резерви продажем золота – заборонити купляти російське золото. Вони намагаються десь сховатися за кордоном – відкликати всі візи у росіян.
Це не тому, що ми когось ненавидимо. Це – адекватні дії світу, які мотивують росіян вивести війська і залишити Україну в спокої. Дайте нам спокій або йдіть туди, куди вас направили моряки з острова Зміїний. Це – побажання всіх українців”, – додав Порошенко.
Нагадаємо, створений на базі «ЄС» батальйон тероборони Києва врятував жителів Ірпеня.

Останні новини