“Солідарна молодь” та Фонд Порошенка готують різдвяну акцію для дітей з особливими потребами

21:18 09.12.2020

Цьогоріч акцію з подарунками до свят проведуть для дітей з особливими потребами не тільки в Києві, а й по всій Україні.

Про це повідомляється на офіційному сайті “Європейської Солідарності”. 

Так, голова комісії Київради з питань охорони здоров’я Марина Порошенко завітала на зустріч з учасниками з’їзду громадського об’єднання “Солідарна молодь”.

Вона зазначила, що у повсякденному житті разом з представниками молодіжки “ЄС” реалізується дуже багато корисних проєктів, зокрема для підтримки людей, які потребують допомоги та піклування.

Проєкт, який народився більше року тому – це свято-бокси чи свято-кошики, які ми вже домовилися цього року знову робити спільно. Це вже стало традицією. Така спадкоємність та багаторічна тривалість наших проєктів – це дуже по-європейськи. Це ті речі, які об’єднують”, – сказала Марина Порошенко.

Марина Порошенко також розповіла, що цьогоріч акцію з подарунками до свят проведуть для дітей з особливими потребами проведуть не тільки у Києві, а ще й у Дніпрі, Одесі, Львові та інших містах України.

Ми в першу чергу зробимо Різдвяне свято для дітей з інвалідністю. Всі ці свято-бокси будуть адресні, тобто дитина не просто отримає стандартний набір смаколиків або іграшок. А це буде залежати від її уподобань, віку, статі та її здібностей. , – розповіла вона.

Такі особисті подарунки та увага дуже запам’ятовуються, тож Марина Порошенко буде надзвичайно рада особисто завітати до інклюзивно-ресурсних центрів, де дітки отримують розвивальну допомогу і навчаються.

Ви побачите ці очі – це чудові діти, вони роблять наш світ кращим, дають нам можливість дбати про них і відчувати себе комусь потрібними. Те, що ми можемо для них зробити, робить нас сильнішими, впевненішими в тому, що ми виховуємо майбутнє цієї країни, – додала вона.

Марина Порошенко підкреслила, що нинішня молодь – це покоління, яке зараз вчиться брати на себе відповідальність за країну.

Я впевнена, що передаючи саме в такі руки майбутнє нашої країни, ми можемо бути впевненими, що в майбутньому вже не буде таких помилок, як півтора роки тому”, – резюмувала Марина Порошенко.

Читайте також: “Наблизилась до найкращих армій світу”. Петро Порошенко привітав військовослужбовців із Днем ЗСУ

Останні новини