Що вирощує на своєму городі Марина Порошенко і навіщо серед овочів квіти

Автор: Галина Ворона
19:27 20.07.2021

Більшість власників городу люблять подивитись, які огірочки-помідори у сусідів, тож сьогодні є змога побачити, що вирощує на своїй ділянці депутатка Київради Марина Порошенко.

Роздивились, що і як росте на городі у Марини Порошенко, її коліжанки по партії Ірина Геращенко, Ірина Фріз, Вікторія Сюмар, Іванна Клімпуш-Цинцадзе.

За словами Ірини Геращенко, на охайних грядках – традиційний український набір: вродили й огірки і кабачки, набираються сонця кілька видів помідорів, є капуста, перець, баклажани, гарбузи, ревень, з корисних стебел якого родина Порошенків любить компоти і пироги.

Гості звернули увагу, що на кожній грядці дбайливо висаджені чорнобриві, та жартували, що от естети-квіти серед помідорів. На що господиня пояснила, що це роблять, аби відважити жуків і равликів.

Я такого навіть не знала. Тому ловіть пораду від родини Порошенків: якщо серед овочів посадити українських чорнобривців, то грядка і око милує, і равликів буде менше. Наступного року обов’язково спробую”, – поділилась Ірина Геращенко.

Читайте також: Хтось на морі, хтось на дачі, а Порошенки плетуть маскувальні сітки (ФОТО)

Нагадаємо, минулими вихідними Петро і Марина Порошенки взяли участь у Зарваницькій прощі та заспівали з тисячами паломників (ФОТО, ВІДЕО).  

Останні новини