Ще один “втомився”: На Новокостянтинівській огорожа мосту рухнула на зупинку

17:16 13.05.2020

У столиці по вулиці Новокостянтинівській на підйомі шляхопроводу, що веде у бік Оболоні, обрушилася металева огорожа - велика конструкція впала на на газон, проїжджу частину, а також на зупинку громадського транспорту. Дивом обійшлося без постраждалих.

Фото: Киев оперативный

Відео інциденту опубліковано на Facebook-сторінці “Києва оперативного”. Швидше за все, обвал стався через зношеність металу.

Наразі, у комунальній корпорації “Київавтодор” з’ясовують причини ЧП, пише Сегодня.

Цей шляхопровід давно потребує ремонту. І стоїть в планах нашого підприємства на оновлення. Причини падіння конструкцій – з’ясовуємо”, – повідомили в “Київавтодорі”.

Пізніше «Київавтодор» повідомив, що на Новокостянтинівському шляхопроводі фахівці проводять протиаварійні роботи. Зокрема, посилюють кріплення перил. Частини, які в аварійному стані – демонтують. На їхньому місці розмістять тимчасове огородження. 

Вздовж шляхопроводу частково обмежено рух крайньою лівою смугою. Частину огорожі, яка відірвалась від кріплення уже прибрали. Внаслідок інциденту ніхто не постраждав.

Зазначається, що на Новокостянтинівському шляхопроводі проведуть масштабні ремонтні роботи. Наразі розроблено проєкт капітального ремонту, який передбачає оновлення як самого шляхопроводу, так і усіх з’їздів.

Нагадаємо, минулого року біля метро «Осокорки» відпав шматок шляхопроводу та пошкодив автомобіль.

 

Останні новини