Росіяни запустили новий фейк про поділ України, проте навіть там Київщина без окупантів

Автор: Оксана Тупальська
16:40 03.02.2023

Пропагандисти в РФ поширюють у ТГ-каналах брехливу інформацію про те, що начебто Польща хоче відітнути собі більшу частину України, а на цьому тлі Росії дістанеться Донбас та частина східних і центральних областей. Проте навіть у такому безглуздому фейку Київщина вільна від загарбників, розповідає Центр стратегічних комунікацій та інформаційної безпеки.

Фейк про намір Польщі захопити Україну росіяни найбільш активно поширювали у перші дні повномасштабного вторгнення. Проте тепер, під час тренувань на території Білорусі знову активізували тезу про нарізання областей між західним та східним сусідами України.

У офіційній Польщі безумні тези кремлівських пропагандистів не коментують. Лише кажуть, що не виключені нові наміри росіян іти в бік української столиці, відтак, увесь цивілізований світ має об’єднати зусилля та допомагати зброєю.

Тим часом, щоб не дивуватися, чому росіяни активно коментують у соцмережах під виглядом українців та надсилають повідомлення з українських номерів мобільних операторів, варто знати про набір до армії росіїйських ботів, який триває в РФ.

Нагадаємо, ворог розмістив Іскандери неподалік кордону з Київщиною. Українські ЗСУ готові бити по території Білорусі, аби знешкодити зброю.

Останні новини