Родина Герег потрапила в ТОП-100 найвпливовіших людей Київщини

16:00 05.01.2021

Олександр Герега та його дружина Галина Герега потрапили до списку найвпливовіших людей Київщини у 2020 році.

Про це повідомляє інформаційний портал “Моя Київщина”.

Родина Герег вже давно розвивають будівельний бізнес в Україні, володіючи найбільшими мережами центрів із продажу будівельних матеріалів “Епіцентр” і “Нова лінія”.  

Олександр Герега сам родом з Хмельниччини, але будує свою бізнес-імперію по всій країні. Зокрема, нещодавно вони з дружиною відкрили в Боярці новий торговельний центр.

Також компанія “Епіцентр Агро” запустила у Ставищенському районі новий елеваторний комплекс на 105 тисяч тонн одноразового зберігання зерна.

А у 2019 році подружжя Герег інвестували 3 млрд грн в будівництво заводу з виробництва керамічної плитки в смт. Калинівка Київської області.

До слова, у тому ж році рейтинг журналу “НВ” оцінив статки Гереги у $930 млн, віддавши йому 7 місце в рейтингу найбагатших українців.

Нагадаємо, що у період дії карантину вихідного дня мережа магазинів “Епіцентр К” жартома натякнула, що не буде дотримуватись правил і продовжить свою роботу.

Після хвилі обурення з боку громадськості компанія повідомила, що таки буде дотримуватись карантину вихідного дня: працюватиме онлайн, замовлення видаватиме у пунктах видачі, а у будні подовжить роботу.

 

Останні новини