“Привіт Януковичу”. Журналісти, яких не пустили на пресмарафон Зеленського, влаштували мітинг (ФОТО)

Автор: Тетяна Сененко
13:40 26.11.2021

Журналісти, яких не запросили на пресконференцію Зеленського, організували мітинг. Пресмарафон "30 запитань президенту України", присвячений екватору його каденції проходить протягом 12:00-15:00 сьогодні, 26 листопада. На зустріч запросили представників тільки тридцяти ЗМІ.

Журналісти хочуть продемонструвати Банковій, як багато тих, хто не зміг поставити питання президенту.

30 запитань президенту України” розпочнеться о 12:00 і триватиме три години… У зв’язку зі складною епідемічною ситуацією в країні та з урахуванням досвіду попередніх пресмарафонів, до участі в цьогорічному заході запрошені журналісти з 30 провідних всеукраїнських і міжнародних ЗМІ, кожен з яких матиме можливість поставити главі держави своє запитання та отримати вичерпну відповідь“, – повідомила пресслужба ОПУ. 

Все почалось з того, що журналістка Тетяна Козирєва, яку не запросили на захід із президентом, відреагувала так: “Колеги із непровідних ЗМІ, є пропозиція прийти під стіни “пресконференції”, щоб продемонструвати – скільки журналістів хотіли і не змогли поставити запитання президенту Зеленському“. 

Ця пропозиція знайшла підтримку, принаймні в коментарях до допису у Facebook.

Крім того, до місця зустрічі Зеленського зі ЗМІ прийшли громадські активісти, які, зокрема, збирають підписи за відставку керівника ОП Єрмака.

 

Зустріч із журналістами відбувається в коворкінгу Creative States недалеко від Kyiv Food Market, де Зеленський два роки тому проводив свій перший пресмарафон.

Читайте також: Пресмарафон Зеленського до екватора каденції – (ТРАНСЛЯЦІЯ) 

Нагадаємо, Президент Володимир Зеленський заявив, що отримав інформацію про підготовку 1-2 грудня в Україні державного перевороту. У його участь нібито втягують бізнесмена Ріната Ахметова.

Останні новини