Під Києвом відкривається притулок для ведмедів “Біла скеля” (ФОТО)

Автор: Марія Супрун
19:13 05.08.2021

Завтра, 6 серпня, у селі Чубинське Бориспільського району Київської області відкриється для відвідувачів притулок для ведмедів «Біля скеля» (White Rock Bear Shelter).

Про це повідомляється на сторінці центру реабілітації ведмедів у Facebook.

Притулок працюватиме за адресою вул. Липнева, 1. Всього тут нині мешкають 7 ведмедів.

“Мета існування Білої скелі – не розвага людей, а просвітництво. Обираючи між дозвіллям людей та потребами ведмедів, у Білій Скелі ми надаємо перевагу потребам ведмедів. Зокрема, ми не кличемо тварин підійти ближче до людей заради гарного відео, не дозволяємо годувати ведмедів”, – йдеться у повідомленні.

Зазначається, що відвідування для неорганізованих груп буде відбуватись з п’ятниці по неділю, у певні проміжки часу та невеликими групами— до 25 осіб. Для організованих турів від агенцій можливий вхід в інші дні за попереднім записом.

Дні та час відвідування: п’ятниця, субота, неділя; чотири групи відвідувачів за день; початок екскурсій: о 10-й, 12-й, 14-й та 16-й; тривалість екскурсії та вільного часу перебування на території після неї — до двох годин.

Вартість квитка для дорослих — 100 гривень; для дітей до 6 років, а також для пільгових категорій осіб — 50 гривень. Запізнення не допускаються — після запуску групи на територію притулок буде зачинено на вхід до запуску чергової групи.

Поряд із притулком є парковка, ресторан кінно-спортивного клубу з європейською кухнею, туалет. Натомість територію поки не обладнано альтанками, навісами, фотозонами, тож адміністрація рекомендує враховувати це перед відвідуванням і надягати зручне взуття, одяг, мати захист від сонця, дощу, питну воду.

Нагадаємо, страусину ферму звинуватили у знущанні над левенятами та ведмежатами (ФОТО).

Останні новини