Нової “Колиби” на території парку не буде. Робітники розбирають конструкції (ВІДЕО)

12:46 23.01.2021

Вранці суботи, 23 січня, на території парку Партизанської слави розпочався демонтаж незаконної забудови на руїнах згорілого кафе "Колиба".

Про це повідомив на своїй сторінці у Фейсбук заступник міського голови – секретар Київради Володимир Бондаренко.

4 ранку. Початок кінця самобуду у парку Партизанської слави. У міста чітка і принципова позиція: не варто порушувати Закон – він єдиний для всіх”, – наголосив Володимир Бондаренко.

Зауважимо, що організатора незаконного будівництва неодноразово попереджали про необхідність надання дозвільної документації на спорудження будівлі в межах ландшафтного регіонального парку.

Нагадаємо,  що пожежа в “Forest cafe” (“Колибі”) спалахнула 12 грудня 2020 року та тривала близько двох годин, допоки вогнеборці не впорались із полум’ям. За цей час встигли згоріти усі меблі та особисті речі, а рятувальникам довелось розібрати близько 200 кв.м дерев‘яних конструкцій.   

На початку січня цього року на місці згорілої харчівні помітили зелений будівельний забор, який свідчив про початок нового незаконного будівництва. 

Читайте також: Дарницькі чиновники добралися до парку «Партизанська слава». Відновлення згорівшого у грудні ресторану призупинили

Останні новини