Новорічні локації, вдень і вночі: де у Києві зробити приголомшливі фото

Автор: Любава Лисичкіна
14:15 02.01.2022

Ялинкові прикраси, вінки з гілля, сніжинки та ляльки, сотні гірлянд та сніговиків - все це для створення святкового настрою і незабутніх світлин у соцмережах. 

Столиця вже готова для новорічно-різдвяних свят і її локації можуть прикрашати фото на будь-який смак і формат. 

ЦУМ  цього року прикрасив вітрини  в стилі Лускунчика. Як завше, будівля сяє тисячами вогників, які створюють неймовірну атмосферу. Для того, що відчути свято, зовсім не обов’язково йти й щось  купувати.  

https://www.instagram.com/secret_and_not_places/

Адреса: вулиця Хрещатик, 38

Kyiv Food Market також запалив тисячі вогників і прикрасив будівлю  пухнастими гілками. Тут можна випити гарячі напої і зробити новорічні фото.

Адреса: вулиця Московська, 8

Магазин “Дитячий світ” виставив у вітрині   ведмедиків з різних країн світу.  Чудернацькі іграшки можна розглядати годинами.   

https://www.instagram.com/secret_and_not_places/

Адреса: вулиця Андрія Малишка, 3

Milk Bar, кав’ярня , яка завше у трендах свят. Цього року відоме кафе прикрасило свій ґанок великими фігурками новорічних пряників. 

Адреса: Шота Руставелі, 16

https://www.instagram.com/svetlana.kyiv.ua/

У Добропарку під Києвом цими вихідними відкрилось новорічне містечко з різними атракціями, яке перенесли з Софійської площі, щоб не створювати натовпи у центрі міста. 

Адреса: село Мотижин у Київській області

Ковзанка Roshen  –  тут можна не лише покататися на ковзанах, а й зробити новорічні фото на фоні великої ялинки з великими ведмедями.

Адреса: проспект Науки, 1

https://www.instagram.com/i_love_kiev/

Зимова країна на ВДНГ –  котрий рік є невіємним місцем розваг киян. Тут і гірки, і ялинка, і каруселі, і купа аніматорів.  Крім цього святковий антураж створюють будівлі комплексу, прикрашені   яскравими гірляндами.

Адреса: проспект Академіка Глушкова, 1

https://www.instagram.com/svetlana.kyiv.ua/

Нагадаємо, із 16 грудня у столиці відкриється 14 новорічних локацій для киян та гостей міста. Цьогоріч їх будуть облаштовувати різни команди.

Останні новини