Недовго музика та грала… Land Rover не доїде до комунальників

14:38 19.11.2020

Керівника комунального підприємства, що замовив за державний кошт дорогий позашляховик, повідомили про звільнення. Тендер на придбання підприємством такого авто вже скасували.

Про це заявив мер Києва Віталій Кличко у своєму Telegram-каналі. 

Зазначається, що рішення про закупівлю елітного автомобіля керівництво підприємства ухвалило самостійно.

Такий вчинок суперечить наказу Департаменту транспортної інфраструктури, згідно якого всі закупівлі комунальних підприємств обов’язково узгоджуються з профільним департаментом та відділом внутрішнього фінансового контролю та аудиту КМДА

Мер підкреслив, що керівник комунального підприємства не повідомив про наміри придбати дороговартісний позашляховик жодне з вищезазначених відомств.

Торги сьогодні вже скасовані. А директора комунального підприємства повідомили про звільнення. Не можуть чиновники поводитися так нахабно і безсовісно з коштами міського бюджету, коштами киян. І це повинні розуміти всі, хто працює у владі!”, – підсумував Кличко.

Нагадаємо, що 17 листопада КП “Дирекція будівництва шляхово-транспортних споруд м.Києва” оголосила відкриті торги на придбання автомобіля Toyota Land CRUISER Prado Prestige+. За такий елітний автомобіль муніципальне підприємство готове було заплатити півтора мільйона гривень.

Читайте також: “Закатав в асфальт”. Ексрадник Єрмака розкрив корупційну схему Укравтодору

Останні новини