Не пустили на вибори. “Демократична сокира” влаштувала мітинг під судом

16:26 29.09.2020

Сьогодні, 29 вересня, під будівлею Окружного адміністративного суду Києва (ОАКС) зібралися прихильники політичної партії "Демократична Сокира" з вимогою зобов'язати територіальну-виборчу комісію зареєструвати партію на місцеві вибори, яка напередодні відмовила партії.

Про це повідомляє кореспондент “Великого Києва”.

На акції присутні кілька десятків людей, які підтримують політичну силу. В руках тримають гасла: “Як людям жити чесно, коли влада порушує закон?”, “Демократію не спинити”.

“Інша партія могла б легко опустити руки та заявити, що весь світ проти неї. Але не ми. Партія Демократична Сокира народилася в боях та в них виросла. Під судами ми отримували нових прихильників, ми рятували мільярди від олігархів, ми блокували проросійські ініціативи. Зараз у нас хочуть забрати право обиратись. Зараз у наших прихильників хочуть забрати право обирати”, – зазначили представники “Демократичної сокири”.

Нагадаємо, Київська міська територіальна виборча комісія не допустила до участі у виборах до Київради партію “Демократична сокира” через привід, який у політсилі вважають смішним та абсурдним. Наразі це єдина партія, яку не допустили до виборів у Києві. У “Демсокирі” вважають рішення ТВК політичним.

Останні новини