Нардеп ОПЗЖ Юрій Бойко відмовився говорити “Путін – ху*ло”

Автор: Любава Лисичкіна
20:07 07.03.2022

Колишній соратник Віктора Януковича так і не вимовив вже сакральні фрази для кожного українця, який старше 6 років і який розуміє, що в Україні 12-й день триває війна.

Відео того, як нардеп спілкувався з представниками тероборони потрапило в соцмережі.

На відео видно, що тероборона зупинила для перевірки два автомобілі: легковий, де сидів Бойко та позашляховик. Перевіряючи документи хлопці побачили нардепа, який вийшов з авта, та попросили його сказати фактично ідеологічні девізи війни, яка йде: “Путін – ху*ло” та “російський військовий корабель іди нах*й” .

Юрій Бойко відмовився говорити, зазначивши, що він ніби не матюкається, і по друге, вважає що “російська армія створила агресію проти України”.

 

Як відомо, Юрій Бойко —  народний депутат України VIII та IX скликань, був  міністром енергетики та вугільної промисловості України з 9 грудня 2010 року по 24 грудня 2012 року.

Сьогодні журналіст Христо Грозєв повідомив, що однією з вимог Росії на переговорах в Україні буде призначення співголови ОПЗЖ Юрія Бойка прем’єр-міністром України, тоді як Володимир Зеленський зможе залишитися проформою президента. В ОПЗЖ прокоментували цю  інформацію як  неправдиву.  

До слова, розпочався третій тур переговорів.

Останні новини