На Ukrainian Fashion Week показали уніформу для столичних комунальників. Серед моделей був Володимир Кличко

18:51 02.09.2020

На Ukrainian Fashion Week відбувся окремий показ моделей одягу для столичних комунальних служб. Показ відвідав мер столиці і працівники комунальних підприємств Києва, а Володимир Кличко в якості моделі представив на подіумі форму Муніципальної охорони.

Про це повідомляє пресслужба КМДА.

Чотири дизайнери представили на подіумі 20 моделей уніформи: для працівників метро, швидкої допомоги, Муніципальної охорони, “Київпастрансу” та “Київзеленбуду”.

Це поки що – зразки. Кожну з представлених моделей одягу можна буде адаптувати до реального життя та потреб працівників комунальних служб”, – пояснив мер Києва Віталій Кличко.

Виготовлення робочого одягу для комунальників планується замовити в українських виробників.

 У європейській столиці люди, які забезпечують її життєдіяльність, сервіс та комфорт для мешканців, повинні працювати в сучасній, зручній та гарній уніформі. Адже вони є обличчям нашого міста. І вони на це заслуговують!” – додав мер.

Читайте також: Одяг із сміттєвого бачка: київська дизайнерка створила модну колекцію з відходів (фото)

Як повідомлялось, уніформу для комунальників столиці створили дизайнери Володимир Демчинський, Ядвіга Нетикша, Софія Русинович та Кирил Харитонцев. Виготовлення робочого одягу для комунальників замовлять в українських виробників

Нагадаємо, Тиждень моди у Києві стартував минулих вихідних, покази присвячено позасезонності.

Останні новини