На Софійській площі встановлюють “стакан” для новорічної ялинки (ФОТО)

13:58 27.11.2020

У Києві продовжується монтаж головної ялинки країни на Софійській площі. Вчора сюди завезли все обладнання, а сьогодні вже майже встановили основу святкового дерева - так званий "стакан", в якому буде закріплена сама ялинка.

Плитку на площі застелили спеціальним полотном, на яке поклали бетонну основу та встановили металевий каркас, повідомляє кореспондент “Великого Києва”.

Зазначимо, коли монтаж ялинки завершать, в її основі буде створено великий пень, а сама ялинка буде штучною. Висота конструкції з ялинкою – до 31 метра. Це буде найвища ялинка на Софійській площі.

Тематикою Нового року-2021 буде “казковий ліс”. Ялинку прикрасять тематичними іграшками – це лісові звірі, шишки, грибочки, жолуді. В день св. Миколая – 19 грудня, на Софійській площі ялинка засяє різдвяними вогниками.

 

 

Також вже привезли будиночки для торгівлі. Кажуть цього року буде без фуд-кортів – лише сувеніри та напої. 

Приблизно такою буде вже готова ялинка:

Нагадаємо, вчора 26 листопада, у Києві розпочався монтаж головної ялинки країни на Софійській площі.

Як повідомлялося раніше, тематикою Нового року-2021 стане казковий ліс, а головна ялинка країни буде найбільш незвичною за останні роки. Також буде розроблено казковий новорічний маршрут, який протягнеться через пішохідно-велосипедний міст, парк Володимирська гірка, Алею художників, Андріївський узвіз та до Контрактової площі.

Нагадаємо, в Україні обговорюють можливість введення локдауна на час зимових свят.

 

Останні новини