На Київщині викрили аферистку, яка розповсюджувала порнографію (ВІДЕО)

Автор: Володимир Хлєбников
13:21 01.08.2022

Жителька Київщини розміщувала яскраві оголошення з продажу одягу, однак після оплати завдатку клієнти так і не отримували товар. Жертвами шахрайки стали понад два десятки громадян з різних областей України.

Поліція Київщини повідомляє про 23 епізоди шахрайства.

Поліцейські Василькова встановили особу зловмисниці та провели обшуки за місцем її проживання. Як виявилось, 25-річна аферистка також заробляла і продажем забороненого контенту. Вона відкрила Телеграм-канал, в якому розміщувався контент порнографічного характеру.

В ході обшуків працівники управління міграційної поліції Київщини та Обухівського РУП вилучили речові докази, які підтверджують причетність дівчини до вчинення цілого ряду злочинів“, – йдеться у повідомленні.

Слідчі розпочали кримінальне провадження за фактом шахрайства, а також виготовлення, збуту і розповсюдження порнографічних предметів (ч. 2 ст. 190, ч. 3 ст. 301). Правоохоронці вже оголосили жінці про підозру. Нині за скоєне їй загрожує позбавлення волі на строк до 7 років.

Як писав “ВК“, столичні слідчі завершили досудове розслідування відносно шахрая, який виманив у касира обмінника майже 200 000 гривень.

Останні новини