Місцеві вибори: понад 91% дільниць вже підрахували голоси

16:55 27.10.2020

Майже 26,7 тисяч дільничних виборчих комісій, що становить понад 91 % від загальної кількості утворених ДВК, завершили підрахунок голосів виборців, склали про це протоколи та передали всю виборчу документацію до відповідних територіальних виборчих комісій.

Як повідомляє пресслужба Центральної виборчої комісії.

Цей процес повністю завершено в 6 регіонах: Волинській, Закарпатській, Івано-Франківській, Сумській, Хмельницькій та Чернівецькій областях.

Окрім того, вже розпочався процес передачі протоколів про підсумки голосування з виборів депутатів районних та обласних рад від ТВК територіальних громад (сільських, селищних, міських) до районних та обласних територіальних виборчих комісій.

Читайте також: Вибори мера – чи буде другий тур і до чого тут децентралізація

Нагадаємо, 25 жовтня українці обирали своїх представників до обласних, районних рад та об’єднаних територіальних громад. Екзитполи соціологічних служб уже назвали приблизні результати виборів.

ЦВК обробив 100% інформації з усіх областей – явка виборців на місцевих виборах, які пройшли 25 жовтня, становить 36,88%. Чому українці проігнорували Вибори-2020 – читайте тут.

Останні новини