Метрополітен приголомшив своїх працівників скороченням. Правда поки що тільки робочого тижня

Автор: Любава Лисичкіна
19:40 12.05.2021

Київський метрополітен буде економити кошти. І почне робити це з економії зарплати офісних працівників , яких відправляють на чотириденний робочий тиждень.

Про пише  LB.ua, посилаючись на розпорядження, яке надіслали працівникам метро.

Відповідно до інформації, економія почнеться вже за два місяця.  І все це  через скрутне матеріальне становище на підприємстві та брак коштів на зарплату.

Також зазначається, що однією з причин є зменшення пасажиропотоку у 2021 році.  Так, у цьому році  очікується всього   295.4 млн пасажирів, в той час як у 2019 році пасажиропотік склав 495.3 млн. пасажирів.

На чотириденний робочий тиждень планується перевести наступні штатні одиниці: керівники, радники всіх рівнів підприємства та їхні помічники, уповноважений з антикорупційної діяльності, референт, головний фахівець з публічних закупівель, старші ревізори, інспектори, інструктори, техніки, фахівці з інформаційної безпеки, цивільного захисту, мобілізаційної роботи, аналітик з комунікацій, старший коректор, експедитори, методисти, товарознавець, організатор культурно-дозвільної діяльності, оператор копіювальних та розмножувальних машин.

Нагадаємо,  дефібрилятори в метро “переїхали” у місця з вільним доступом для пасажирів.

Останні новини