“Київводоканал”: У Києві якість води відповідає всім нормам

Автор: Марина Максенко
20:58 28.03.2022

Станом на 28 березня у київській водопровідній воді жодних відхилень немає. Якість води відповідає чинним Державним санітарним правилам і нормам ДСанПін.

Про це повідомили на офіційному порталі ПрАТ “АК “Київводоканал”.

“Щодня наші фахівці перевіряють показники води довкола водозабірних об’єктів, потім ретельно слідкують за її якістю на всіх етапах водопідготовки, а також на виході з насосних водопровідних станцій та в мережах централізованого водопостачання”, – йдеться в повідомленні.

Зазначається, що особлива увага надається процесу знезараження питної води. Усі необхідні реагенти наявні в достатній кількості.

Тому, як повідомляють, станом на 28 березня завдяки мікробіологічному та фізико-хімічному показнику відомо, що в столиці жодних відхилень у водопровідній воді немає. Якість води відповідає Державним санітарним правилам та нормам ДСанПін

“Всі водопровідні споруди Київводоканалу працюють в штатному режимі. Наші технологи, пробовідбірники та лаборанти щодня виходять на свої робочі місця і сумлінно виконують свої обов’язки. Працюємо для вас з вірою в перемогу!”, – повідомили в “Київводоканалі”.

Останні новини