Київський центр вакцинації працюватиме у вихідні, але не довго: деталі

Автор: Тетяна Сененко
19:40 18.06.2021

У суботу, 19 червня, київський Центр вакцинації на базі Міжнародного виставкового центру працюватиме. Однак, лише до 14:00.

Про це повідомив мер міста Віталій Кличко.

У неділю, 20 червня, центр вакцинації не працюватиме.

“Це пов’язано, по-перше, з тим, що минулими вихідними кількість охочих щепитися зменшилася після обіду. Тож маючи три дні вихідних, ми очікуємо ще меншу кількість людей. По-друге, треба дати перепочити нашим медикам, які працюють сім днів на тиждень. По-третє, місто хоче протестувати роботу центру масової вакцинації саме у будні дні, аби з’ясувати доцільність його роботи протягом всього тижня”, – пояснив Кличко.

Він додав, що у столиці вже щепили майже 248 тис. осіб, з них дві дози вакцини отримали понад 35 тис. охочих. Усього від початку масової вакцинації у МВЦ щепили майже 17 тис.

Минулими вихідними там вакцинували майже 6,5 тис. киян.

Читайте також: Коні, люди – все змішалось. У центрі вакцинації хаос і купа спантеличеного народу (ФОТО, ВІДЕО)

Нагадаємо, мешканці столиці, яких щеплено вакциною COVISHIELD/AstraZeneсa, для ревакцинації мають звернутися до пункту щеплень у заклади охорони здоров’я. У Міжнародному виставковому центрі на Броварському проспекті, 15 наразі вакцинують виключно вакциною CoronaVac, тож записуватися для отримання другої дози містянам, які вперше щепилися іншим препаратом, немає сенсу.

 

Останні новини