Київрада сьогодні збереться на чергове засідання – які питання вирішуватимуть

Автор: Галина Ворона
09:45 18.11.2021

У четвер, 18 листопада, Київрада збереться на чергове засідання, де столичні депутати мають вирішити низку важливих для життя міста питань.

Як повідомляється на сайті мерії, пленарне засідання ІІ сесії Київської міської ради ІХ скликання відбудеться 18 листопада о 10:00. 

Традиційно депутати зберуться  у залі засідань (вул. Хрещатик, 36, 4-й поверх).

Онлайн трансляція засідання буде забезпечена на офіційному сайті та YouTube-каналі Київської міської ради.

У порядку денному засідання – 12 загальних питань, а також питання про надання дозволу “Київзеленбуду” на розроблення проєкту землеустрою для створення скверів:

  • на вул. Пожарського, 8,
  • між бульв. Перова, 40, 40-а, 40-б та вул. Івана Микитенка, 3-а
  • на перетині просп. Генерала Ватутіна та бульв. Перова у Дніпровському районі;
  • на просп. Відрадному, 16/50 у Солом’янському районі.

Також низку ділянок мають передати комунальному підприємству “Київтеплоенерго” для розміщення і експлуатації об’єктів передачі електричної та теплової енергії.

Крім цього, депутати мають розглянути питання про викуп земельної ділянки на вул. Микільсько-Слобідська, 7/9 у Дніпровському районі м. Києва для суспільних потреб тощо.

На розгляд депутатів сьогодні можуть винести і питання про присвоєння почесного звання Віталію Малахову та перейменування на його честь “Театру на Подолі”. 

Читайте також: Засідання Київради стануть доступнішими: трансляції перекладатимуть жестовою мовою

Нагадаємо, останнього разу пленарне засідання Київради було 4 листопада – у нашому матеріалі читайте, що прийняли депутати.

Останні новини