Краще не купатися. В Дніпро текли каналізаційні стоки з автостанції “Видубичі”

19:18 12.06.2020

Через аварію на мережі водовідведення автостанції "Видубичі" стоки потрапили до дощової каналізації та далі до річки Дніпро, що завдало шкоди довкіллю. Витік виявили місцеві мешканці.

Фото: Київводоканал

Як повідомляє “Київводоканал”, щоб запобігти подальшому виливу стоків на поверхню наразі автостанцію відключили від водопостачання.

Як виявилося, аварія сталася на каналізаційній мережі, яка не перебуває на балансі водоканалу, а належить автостанції, тож і має ремонтуватися балансоутримувачем. В ході обстеження було також виявлене самовільне підключення до міських мереж водопостачання.

Представнику організації видано припис, згідно з яким відновлення водопостачання можливе лише за умов самостійної ліквідації аварії на каналізаційній мережі.

“Ми усвідомлюємо, що це створить певні незручності для пасажирів, проте в інший спосіб припинити витік стоків неможливо. Тож сподіваємося на ваше розуміння ситуації та чекаємо від адміністрації автостанції швидких кроків вирішення цієї проблеми”, – зазначають в “Київводоканалі”.

Нагадаємо, карантин пішов на користь “Київводоканалу” – всі кришки люків на місці.

Останні новини