Ковід побороли. Історія киянки про 61 день реанімації, коли легень на 95% немає

Автор: Тетяна Сененко
22:18 30.04.2021

Дочка киянки, яка 61 день боролася з коронавірусом при 95% ураження легенів  розповіла про те як жінку буквально витягли з того світу.

Свою історію Тетяна Дорошенко написала у своєму Фейсбуці.

“Урааааа! Яке це щастя обнімати маму! 61 день боротьби за життя. 16 днів в реанімації з ураженням легенів на 95%. Лікарі, навіть, боялись робити будь-які прогнози. Це була довга і страшна боротьба. Але, вони змогли! Вони повернули маму до життя! І цей день настав!”, – написала жінка.

Проте, перемога над вірусом – це ще не кінець справі, і попереду не менш складний період реабілітації.

“Ковід побороли, але попереду ще багато роботи, відновлення та реабілітація. Треба вчитись жити за новими правилами. Мамі, вчитись дихати та ходити не озираючись в пошуках кисневої маски. Але після всього, що ми пережили, з цим ми також впораємося! Дякуємо близьким та рідним, які були поруч у цей складний час. В добрий путь з Богом, мамуля, до нового життя!”, – додала пані Тетяна.

Нагадаємо, раніше екс-заступник Міністра спорту в уряді Гройсмана, колишній голова Голосіївської РДА Микола Даневич розповів, як переніс коронавірус: слабкість, взагалі не було сил, тимчасові провали пам’яті, галюцінації, нервова криза, втрата ваги. Чорне тіло і температура 34.  

Останні новини