Кличко дав Останній дзвоник для випускників столичних шкіл

13:55 29.05.2020

Мер Києва Віталій Кличко дав Останній дзвоник для випускників столичних шкіл, які не змогли зустрітись на урочистостях через карантин.

Зробив це мер в онлайн-режимі під час своєї прес-конференції.

На жаль, карантин вніс корективи і в традиційний урочистий формат святкування Останнього дзвоника. Але він сьогодні пролунає. Аби підтримати цьогорічних випускників та їх вчителів, всіх столичних учнів, телеканал “Київ” організував свято онлайн. І майже 18 тисяч випускників столичних шкіл можуть долучитися до цього формату”, – сказав Кличко.

Участь в онлайн-церемонії Останнього дзвоника взяли тисячі учнів та вчителів столичних шкіл, які долучилися до телетрансляції та трансляцій у соціальних мережах.

Мер Києва привітав всіх випускників, їх педагогів та батьків із закінченням школи та дав Останній дзвоник.

Дорогі випускники, ви виходите в доросле життя в дуже непростий час. Але всі виклики можна подолати, коли є мета і є мрія! Бажаю вам успіхів, вдалих ЗНО і втілення планів, які ви собі намріяли!” – сказав Кличко.

Як повідомлялося раніше, Міністерство освіти і науки затвердило оновлений графік проведення зовнішнього незалежного оцінювання у 2020 році.

Нагадаємо, через карантин День Києва пройде 30 і 31 травня також в теле- та онлайн форматі (АФІША). Буде багато музики, а ще на День Києва розпочнуть роботу столичні фонтани.

Останні новини