Кличка просять преміювати голову Деснянського району, де через закрите укриття загинули люди

Автор: Ольга Даниленко
18:26 08.06.2023

Деснянська РДА звернулася до мера столиці Віталія Кличка з проханням преміювати голову цієї адміністрації Дмитра Ратнікова. Саме в цьому районі через закрите укриття загинули дві жінки та 9-річна дитина у ночі 1 червня.

Подання від апарату РДА зареєстроване 7 червня. Голові Деснянської РДА просять донарахувати 100% окладу як премію за травень.

Про преміювання Дмитра Ратнікова повідомила журналістка Тетяна Ніколаєнко.

В принципі РДА подають такі документи щомісяця, нічого особливого. Просто ніби ж мало б бути відчуття моменту”, – зазначила журналістка на своїй сторінці у Facebook.  

У зверненні до Кличка, преміювання обґрунтовують зустрічами, які Ратніков провів у травні – всі вони перераховані.

Читайте також: У Київраді створили спецкомісію з перевірки укриттів

Нагадаємо, після загибелі людей біля зачиненого укриття у Деснянському районні столиці Кличко звернувся до Кабміну щодо відсторонення від виконання обов’язків голови Деснянської райдержадміністрації Дмитра Ратнікова.

5 червня голова КМДА Віталій Кличко наголошував, що за облаштування укриттів відповідають районні держадміністрації, голів яких призначив президент України.

Як повідомляв “ВК”, за фактами загибелі людей у Деснянському районі столиці, яких під час повітряної тривоги не пустили до укриття, поліція Києва відкрила два кримінальних провадження : за ч. 2 ст. 367 – службова недбалість та за ч. 3 ст. 135 ККУ – залишення в небезпеці. 

 

Останні новини