Карантин, день 360. Всі українські міністри погодились щеплюватися індійською вакциною

Автор: Тетяна Сененко
09:17 07.03.2021

Усі члени Кабінету міністрів України зроблять щеплення від коронавірусу індійською вакциною Covishield. Під час наради із прем'єром Денисом Шмигалем усі міністри домовилися вакцинуватися разом.

Про це в інтерв’ю одному з українських ЗМІ заявив міністр молоді і спорту Вадим Гутцайт.

«У нас була нарада з прем’єром. Домовилися, що міністри оберуть час і провакцинуються, покажуть приклад», – сказав Гутцайт.

За його словами, у нього немає застережень через те, що щеплення робитиметься вакциною індійського виробництва.

«Якщо ці щеплення роблять всім українцям, якщо президент це зробив, міністр Степанов, які можуть бути питання», – сказав він.

Нагадаємо, 2 березня, президент Володимир Зеленський зробив щеплення від коронавірусу вакциною, що прибула днями в Україну.

В Офісі президента повідомили, що глава держави зробив щеплення під час робочої поїздки до Луганської області на території військового мобільного госпіталю № 59 разом з військовими лікарями та захисниками, які виконують бойові завдання на передовій і вже проходять планову вакцинацію.

Військовослужбовці, з якими вакцинувався президент, розповіли, що перед процедурою всім провели огляд – поміряли температуру, тиск та сатурацію. Після щеплення всі почувалися добре.
Нагадаємо, щеплення від коронавірусу також вже зробив міністр охорони здоров’я Максим Степанов.

Вакцинальна кампанія в Україні розпочалася 24 лютого. На першому етапі вакцинуються медики та бійці ЗСУ у зоні ООС. Раніше МОЗ запустив портал з питань щодо вакцинації COVID-19. Як записатись на вакцинацію – дивіться відео-інструкцію.

Між тим, якщо вакцинація українців буде тривати такими ж темпами, як зараз, то владі знадобиться 200 років, щоб щепити всіх. Про це сказав народний депутат фракції «Європейська Солідарність» Олексій Гончаренко

Останні новини