Kalush розігрує свого рожевого капелюха та статуетку переможця Євробачення

Автор: Галина Ворона
13:23 25.05.2022

Український гурт Kalush заради допомоги армії виставив на аукціон статуетку переможця Євробачення та розігрує свого культового рожевого капелюха.

Умови розіграшу лідер гурту Олег Псюк і Сергій Притула записали на відео, яке оприлюднили в офіційному instagram-акаунті гурту.

Щоб отримати культовий рожевий капелюх фронтмена Kalush Orchestra Олега Псюка, достатньо зробити внесок у розмірі 5€ (або 200 грн) на банківський рахунок. Чим більше пожертв, тим більше шансів на перемогу. Після припинення розіграшу за допомогою рандомайзера виберуть переможця з усіх, хто пожертвував.

Кубок скляного мікрофона Євробачення дістанеться тому, хто пожертвує найбільше в криптовалюті або в традиційній валюті. Посилання на крипто-гаманець у біо.

Також на базі NFT-музею MetaHistory відбудеться розіграш 100% унікального цифрового файлу NFT із зображенням мікрофона і Kalush Orchestra. Переможець отримає ексклюзивну зустріч-вечерю з учасниками гурту Kalush Orchestra та можливість взяти участь в аукціоні кришталевого кубка-мікрофона.

Розіграш капелюха та аукціон трофея закінчується 28 травня о 19:00.

Читайте також: До мурах. Військовий заспівав “Стефанію” під звуки обстрілів “Азовсталі”

Нагадаємо, український гурт Kalush Orchestra переміг у фіналі Євробачення-2022 з піснею Stefania. Після виступу лідер гурту Олег Псюк зі сцени закликав світ врятувати Маріуполь та “Азовсталь”. Наступного дня гурт презентував офіційний кліп на пісню “Стефанія”, у якому використані реальні кадри війни в Україні.

У відео показані кадри з розбомблених українських міст. Головними дійовими особами є матері, які евакуюють власних дітей від війни, а самі відправляються захищати Батьківщину. Мешканці Ірпеня впізнали свій зруйнований будинок у кліпі Kalush Orchestra.

Останні новини