Kalush Orchestra випустив офіційний кліп на пісню-переможницю Євробачення

Автор: Володимир Хлєбников
12:52 15.05.2022

Український гурт Kalush Orchestra презентував офіційний кліп на пісню “Стефанія” (“Stefania”), з якою вони перемогли у фіналі конкурсу “Євробачення-2022”. В ролику використані реальні кадри війни в Україні.

Kalush Orchestra випустив офіційний кліп на пісню-переможницю Євробачення
оренда квартири Київ

Кліп до композиції опублікували на офіційній сторінці гурту в Youtube.

У відео показані кадри з розбомблених українських міст. Головними дійовими особами є матері, які евакуюють власних дітей від війни, а самі відправляються захищати Батьківщину.

«Колись я присвятив цю пісню мамі, а коли почалася війна, пісня набула багато нового змісту. Хоч у пісні ні слова про війну, але багато хто почав асоціювати пісню з матінкою Україною. Більше того, суспільство почало називати його гімном нашої війни! Але якщо Стефанія тепер є гімном нашої війни, я хотів би, щоб вона стала гімном нашої перемоги», – зазначив лідер гурту Олег Псюк.

В Kalush Orchestra підкреслили, що фільм заснований на реальних подіях під час повномасштабної військової агресії РФ проти Україну. Режисером кліпу є Макс Ксьонда, продюсером – Станіслав Смирнов.

Як писав “ВК“, український гурт Kalush Orchestra переміг у фіналі Євробачення-2022 з піснею Stefania. Після виступу лідер гурту Олег Псюк зі сцени закликав світ врятувати Маріуполь та “Азовсталь”.

Читайте також: Київ готуватиметься до проведення Євробачення – Кличко

Великий Київ у Google News

підписатися