Голлівудський актор Шон Пенн бив у Дзвін пам’яті на честь загиблого Героя Небесної сотні

Автор: Галина Ворона
16:12 17.11.2021

Голлівудський актор та продюсер Шон Пенн, який уперше приїхав до України знімати документальне кіно. І хоч зйомки максимально засекречені, є ймовірність, що стрічка буде про Майдан.

Як розповів на своїй Facebook-сторінці директор Музею Майдану Ігор Пошивайло, він несподівано зустрів  відомого голлівудського актора, режисера, сценариста і продюсера Шона Пенна на Алеї Героїв Небесної Сотні та запросив його вдарити у Дзвін Гідності.

Володар кількох Оскарів і агностик запитав, а що це означає. Пояснив, що так ми вшановуємо своїх Героїв, засвідчуємо шану і пам’ять про них у день їхнього народження, як от Віталія Васільцова сьогодні. Пан Пенн задумався на мить і вдарив у Дзвін тричі”, – ділиться Ігор Пошивайло.

За його словами, актора захоплює відважність борців за свободу, свого часу він відвідав країни “арабської весни”, а нині вперше прибув до України аби зняти документальний фільм про Майдан.

Також, зауважив директор Музею Майдану, Шон Пенн пообіцяв приїхати на відкриття Національного музею Революції Гідності.

Читайте також: Напередодні Дня Гідності і Свободи Петро Порошенко зустрівся з родинами Героїв Небесної сотні

Нагадаємо, Пенн вже не перший день в Києві. У понеділок він записував інтерв’ю із ветераном, власником піцерії, Леонідом Остальцевим. Заклад він відкрив, повернувшись з війни. Зараз ресторан став успішною франшизою.

Шон Джастін Пенн —Шон Пенн, американський актор та кінорежисер. Лауреат премій «Оскар» 2004 року за роль у фільмі «Таємнича річка» та «Оскар» 2009 року за роль у фільмі «Гарві Мілк».

Останні новини