Ганяв на Lamborghini нічним Києвом та літав на гвинтокрилі у Франції – “подвиги” непридатного до ЗСУ мільйонера рвуть мережу

Автор: Оксана Тупальська
11:50 16.04

25-річний столичний мільйонер Олександр Слобоженко розважається зі своїми друзями у закордонних подорожах та час від часу повертається до столиці, щоб поганяти тихими вулицями вечірнього Києва. Усі шалені пригоди знімає на відео та викладає в інтернет. В нього є залізне виправдання, чому не підлягає мобілізації: непридатний за станом здоров'я. "Білий квиток" дозволяє тренуватися у качалці, ганяти в горах на лижах та виробляти трюки на сонячному узбережжі.

Спасибо, что разделили с нами этот е**нутый контент”, – коментує один із знятих роликів із розважальних поїздок 25-річний киянин.

Киянина разом з компанією друзів помітив журналіст “Української правди” Михайло Ткач. 

Чартер, Ferrari, дві Lamborghini, декілька топових BMW та зйомки з гвинтокрила. Стрибки з парашутом у Швейцарії, день народження на Ібіці, Венеція, озеро Комо, Доломітові Альпи в Італії. Це лише короткий переказ точок з однієї відпустки 25-річного столичного мільйонера Олександра Слобоженка та невеликої компанії київських молодиків під час загальної мобілізації, – розповідає Ткач.

Разом з правоохоронними органами розслідувач придивився до світлини в Інстаграм, яку виклав Слобоженко. Троє молодиків на ній мають довідки про непридатність до військової служби та зняті з обліку, а ще один – виїхав закордон за допомогою волонтерської системи “Шлях”. 

А це гвинтокрил, на якому “непридатний до служби” Олександр літав у січні 2023 року і Куршевелі у Франції. Поруч з геотегом підпис: “Если коротко описать нашу поездку – есть что вспомнить – нечего детям рассказать”.

Раніше “ВК” розповідав, з яким списком хвороб особу визнають непридатною до служби згідно зі ст. 23 Закону України №3543-XII Про мобілізаційну підготовку та мобілізацію та Додатку 1 Положення про військово-лікарську експертизу в ЗСУ.

А ще буде цікаво почитати більше десятка матеріалів із серії “Воюють і вони”, які подготував кореспондент “Великого Києва” – про відомих людей, які добровільно пішли на фронт, щоб боронити край від російських загарбників. 

    Останні новини