Депутат Київради Ємець: українцям закриють доступ до вакцинованих країн

10:30 20.01.2021

Депутат Київради від партії “Європейська Солідарність“ Леонід Ємець наголосив, що через зволікання чинної влади з впровадженням масової вакцинації населення від COVID-19, українцям закриють доступ до вакцинованих країн.

Про це він написав на своїй сторінці у Facebook. 

Ємець зазначив, що уряди більшості країн вже проводять вакцинацію населення від коронавірусу натомість українська влада досі не закупила вакцини й не розробила механізм вакцинації. 

“Це вже означає, що ми не встигнемо отримати вакцинацію на рівні рекомендованому ВООЗ (70%) разом із країнами Європи та розвиненого світу. Боюся, що результат такого бездарного підходу буде очевидний, – українцям закриють доступ до вакцинованих країн“, – наголосив депутат. 

На думку депутата, подібний сценарій був би неможливим за часів минулої влади та урядів Арсенія Яценюка або Володимира Гройсмана. 

Читайте також: “Витрати на тестування, лікування і вакцинацію необхідно включити у податкову знижку для громадян”, – Порошенко

Нагадаємо, 16 січня нардепи від партії “Європейська Солідарність“ звернулися до прем’єр-міністра Дениса Шмигаля щодо закупівель вакцин від COVID-19.

Як повідомлялося, усі пункти тестування на коронавірус по Україні тепер можна знайти за допомогою онлайн-мапи.

Останні новини