“Де був Кличко 5 років?” Корогодський планує оголосити рішення щодо участі в виборах

13:26 17.07.2020

Бізнесмен Гарік Корогодський раніше заявляв про намір брати участь у виборах мера Києва. Але остаточного рішення він пока не прийняв. Каже, що знає, як перемогти, але поки ще думає чи варто, бо на це треба віддати 5 років життя.

Фото: liga.net

Про це він написав на свої сторінці у Facebook.

“Я ще рішення не прийняв, і думати буду довго. 5 років життя віддати – не жарт. Зробити як Вакарчук – прийти і зіскочити – я не зможу, вихований не так, пізно починати. Багато питань по програмі і “три перших кроки”. Яка програма? Які кроки?”, – написав Гарік.

Також він дав оцінку роботи Віталія Кличка на посаді мера.

“Щодо Кличка. Зараз Віталій працює нормально. І будівництва, і мости, і брифінги. Але б…*, це рік перед виборами. А де був наш мер ще 5 років? Що зробив? Скільки станцій метро? Але, з тих кандидатів, хто реально претендує, він найкращий”, – додав Корогодський.

Бізнесмен зазначив, що знає, як перемогти.

“Поки я не прийняв рішення, зрозуміло. Як перемогти знаю, це не найбільша проблема”, – підсумував Корогодський.

Читайте також: Вибори мера Києва: нові обличчя у топ-5, лідер незмінний (РЕЙТИНГ)

Нагадаємо, Гарік Корогодський – київський бізнесмен, письменник, співвласник ТРЦ Dream Town, співзасновник благодійного фонду «Життєлюб».

Корогодський є громадянином Ізраїлю, крім того мав російське громадянство. У 2015 році на виборах мера Києва він представлявся учасником виборчої кампанії, називаючи себе “я твій самовисуванець”. Але через відсутність українського громадянства він навіть теоретично не міг бути кандидатом в мери Києва, хоча продовжував агітувати за себе, висуваючи іронічні гасла.

Того ж року, 2015, Корогодський відмовився від російського громадянства. Влітку 2019 року він отримав українське громадянство. Тоді Корогодський заявляв, що готовий відмовитися від ізраїльського паспорта в разі обрання його мером Києва.

“Паспорт ізраїльським я користуватися не можу, інакше можуть позбавити українського. Якщо я залишуся “пересічним” – буду жити з двома, якщо стану мером, перше, що зроблю, – відмовлюся від ізраїльського громадянства”, – повідомив бізнесмен.

Читайте також: Лисий Добкін приїхав на байку до столиці – ролик до виборів мера Києва

Як повідомлялося раніше, народна депутатка Ірина Верещук перемогла в праймеріз з великим відривом і йде на вибори мера Києва від “Слуги народу”.

“Великий Київ” також продовжує знайомити з кандидатами в мери:

Останні новини