Дама з Уханю знову застрягла на чужині: щоправда уже не з собачкою, а з головою Держміграції

Автор: Тетяна Сененко
14:40 15.02.2021

Голова Держміграційної служби Максим Соколюк та його дружина Анастасія Зінченко, яку він врятував із собачкою з Уханю рік тому, коли у китайському місті вирував коронавірус, також застрягли у Танзанії.

Анастасія Зінченко розповіла у своєму Інстаграмі, що за декілька днів вони змінили вже три готелі, які не заселяли людей, і вони були змушені ночувати на вулиці.

За словами дівчини, туроператор намагався якось зарадити ситуації, проте винним у затримці вильоту із Занзібару вона називає авіакомпанію SkyUp.

Дівчина вирішила підняти інформаційну хвилю у себе в Instagram, як і рік тому, коли її не могли евакуювати з Китаю. За останніми новинами від Зінченко, літак збираються полагодити завтра, але невідомо коли саме.

Наразі подружжя проживає у хостелі. За словами Зінченко, у хостелі проживає тільки 90 людей. Всі інші ночували в автобусі чи на вулиці.

Як повідомлялося, майже 200 туристів третю добу не можуть повернутися в Україну з Танзанії

Нагадаємо, Голова міграційної служби України Максим Соколюк кинув дружину та двох дітей через кохання до танцівниці Go-Go Анастасії Зінченко, яку евакуйовували з карантинного Китаю після дзвінка президента України Володимира Зеленського.    

У Танзанії пара святкувала День закоханих:

 

Останні новини