Авіакомпанія Wizz Air продає росіянам квитки на червень до Будапешта, Дебрецена та Софії. Оновлено

Автор: Леся Москаленко
20:34 26.03.2022

Угорська бюджетна авіакомпанія Wizz Air припинила перельоти з росії із березня по травень включно. Однак вже продає квитки на червень.

Купити переліт із москви та санкт-петербугра можна лише на три напрямки – Абу-Дабі, угорські Будапешт та Дебрецен і до Софії. Вартість перельоту в один кінець – 30-50 євро.

 До Будапешта пасажири з країни-агресора зможуть літати щодня. До Дебрецена та  Софії оркам пропонується кілька перельотів на тиждень.

Схоже, лоукостер Wizz Air переконаний, що до червня росія перестане бути країною-ізгоєм у світі, росіяни вже не будуть терористами, а путін – новим Гітлером.

Прикметно, що від Дебрецена досить близько до улюблених українцями термальних курортів, також, у цьому регіоні Угорщини проживають дуже багато виходців із України, а зараз ще додалися українці, які вимушено покинули свої домівки. Складно уявити відпочинок росіян за таких обставин.

ОНОВЛЕНО. Станом на 2 квітня 2022 року авіаперевізник повідомив “ВК”, що  всі рейси до/з Росії впродовж літнього сезону (до 30 жовтня) скасовані:

«Wizz Air постійно стежить за ринками, щоб оцінити нинішню ситуацію. Наразі всі рейси до/з Росії впродовж літнього сезону (до 30 жовтня) скасовані. Усі рейси в/з України скасовані до кінця червня. Опція здійснення бронювання відповідних рейсів видалена із системи WIZZ. Ми поділимося інформацією про будь-які інші зміни, як тільки такі будуть» .

Нагадаємо, стало відомо,  які світові авіакомпанії продовжують літати в росію.

Останні новини