Активіст закликав президента Зеленського зупинити рейдерство Київської обласної лікарні №2

Автор: Ольга Даниленко
16:00 13.07.2023

Військовослужбовець та київський активіст Олег Симороз закликав президента України Володимира Зеленського забезпечити нормальну роботу Київської обласної лікарні №2, контроль над якою отримав вже не “Слуга народу” підсанкційний нардеп Олександр Дубінський.

За даними активіста, землю обласної лікарні, де проходять реабілітацію поранені військовослужбовці Збройних сил, планують віддати під забудову.

Припиніть ось цю вакханалію. Припиніть це рейдерство людей, котрі потрапили у політику і до влади за допомогою вашого імені”, – наголосив київський активіст.

Симороз пояснював, що нардеп Дубінський діє спільно з лояльним головою Київської обласної ради Ярославом Добрянським. Вони усунули директора медзакладу Ігоря Кучму – лікаря з 30-річним стажем, який щойно відкрив в лікарні нове реабілітаційне відділення для поранених військовослужбовців.

На місце Кучми поставили помічницю Дубінського, колишню редакторку “1+1” та чинну депутатку Київської обласної ради Марію Кисельову. Її розслідувачі “Руху Чесно” викривали на лобіюванні інтересів будівельників щодо забудови легенів Києва – Біличанського лісу.

Детальніше читайте: як Дубінський отримав контроль над Київською обласною лікарнею можна ознайомитися за посиланням.

До речі, саме до важкопораненого Симороза без попередження у лікарняну палату приходила голова партії “Слуга народу” Олена Шуляк за те, що він критикував її законопроєкт № 5655 про містобудування.

Нагадаємо, 11 січня стало відомо, що Міністерство фінансів США запровадило санкції проти 7 громадян і 4 організацій з України, які пов’язані з народним депутатом Андрієм Деркачем. Серед інших у санкційному списку опинився депутат “Слуги народу” Олександр Дубінський.  1 лютого 2021 року Дубінського виключили з фракції “Слуга народу”.  

Останні новини