Зруйнована велодоріжка на Перемоги: ділянку загородили бетонними блоками (ФОТО)

Автор: Марія Супрун
15:55 11.05.2021

На скандальній ділянці на проспекті Перемоги, 67, встановили 11 обмежувальних бетонних блоків, щоб припарковані автомобілі не створювали аварійних ситуацій.

Як повідомляєЦентр організації дорожнього руху”, дати відповідну вказівку пообіцяв учора активістам заступник Голови КМДА Костянтин Усов на виконання доручення мера Києва Віталія Кличка.

У разі, якщо ці блоки зникнуть, буде відкрито кримінальне провадження, оскільки вони знаходяться на балансі комунального підприємства.

Зазначається, що у такий спосіб унеможливили аварійно небезпечне паркування, адже залишені «ялинкою» авто на цій локації створювали перешкоди для учасників дорожнього руху.

Це тимчасовий захід, мета якого – відновити безпеку руху проспектом Перемоги. Надалі на цій ділянці буде облаштована вело-пішохідна інфраструктура, як передбачено затвердженою схемою організації дорожнього руху.

Автівки, які були на парковці, евакуювали.

Нагадаємо, за час великодніх свят біля ЖК “Сан-Франциско” знищили частину двосторонньої велосипедної доріжки та почали влаштовувати паркувальну кишеню. Киянам не вдалось у законний спосіб відстояти велодоріжку на Нивках, тому сьогодні велоспільнота перейшла до більш радикальних дій – озброївшись ломами та лопатами, хлопці та дівчата виламали асфальт на парковці (ФОТО).

Останні новини